Lokaturist

Lokaturist od leta 1995

Raca.si Patka.hr Timko.si Masai.si Maliskrati.si

Članki

BLOG BUDEN.SI
Avtor:Gregor Buden
Datum objave: 21.10.2010

Kontakt

tel.: 041 781 800
od ponedeljka do petka
od 9. do 18. ure

elektronska pošta
Poslovalnica Škofja Loka
Kapucinski trg 7
041 781 800
Poslovalnica Radovljica
Gorenjska c. 1
031 641 481


Velika Britanija - Novoletni London z letalom - 4 dni

Št.dni: 4
cena:
Min št. potnikov: 25

Razpoložljiv odhodi


Natisni

Opis

silvestrovanje na prostem
ogled mestnih znamenitosti
let iz Ljubljane

1. DAN
SLOVENIJA - LONDON
nočitev
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev. Sledil bo ogled znamenitosti (javni prevozi). Podali se bomo do znamenitega Tower Bridgea, enega izmed simbolov Londona. Sprehodili se bomo tudi do trdnjave Tower of London (zunanji ogled). Zvečer bomo obiskali Covent Garden s številnimi pubi in restavracijami, kjer bo prosto za večerjo. Povratek v hotel.

2. DAN
LONDON zajtrk, nočitev

Zjutraj se bomo sprehodili do Buckinghamske palače, ki je danes rezidenca kraljeve družine: Nadaljevali bomo do Westminstrske opatije, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, videli pa bomo še ostale znamenitosti mesta, kot so parlament, Big Ben, Downing Street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, pa trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, White Hall … V popoldanskem času bomo po želji (doplačilo) obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi iz sveta slavnih ali pa katerega od brezplačnih muzejev (seznam spodaj). Zvečer večerja v tipičnem londonskem pubu (doplačilo). Povratek v hotel. Zvečer praznovanje na prostem.

3. DAN
LONDON zajtrk, nočitev

Po poznem zajtrku si bomo ogledali tradicionalno novoletno parado po ulicah Londona, uživali bomo v razkošju barvitih kostumov in vesele godbe. Nato se bomo podali na poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich (doplačilo), kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mimo Pomorskega muzeja in vojne ladje Cutty Sark. Po želji (doplačilo) se bomo podali na vožnjo z ogromnim kolesom London Eye ali pa obiskali londonski akvarij. Zatem bo nekaj časa namenjeno nakupom ali sprehodom na znameniti nakupovalni ulici Oxford Street. Povratek v hotel.

4. DAN
LONDON - SLOVENIJA zajtrk

Zjutraj odhod na letališče in polet v Slovenijo.

Odhodi

Rezervacija ni obvezujoča dokler, ni vplačana akontacija.
 
odhod cena

Potovanje za skupine

Povpraševanje za skupine Preusmerjeni boste na racmana Timkota, ki skrbi za zaključene skupine.Cena vključuje:
- Letalski prevoz po programu
- letališke in varnostne pristojbine
- povratni prevoz do hotela
- 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*
- slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.
Dodatna doplačila:
Možna doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 105 €, velik kos ročne prtljage 20 € po smeri, kos oddane prtljage 40 € na smer.
Možna doplačila na poti: vožnja z ladjico po Temzi 13GBP, večerja v pubu 18GBP, muzej voščenih lutk Madame Tussaud’s 33 GBP, vozovnica za podzemno železnico pribl. 7 GBP na dan.
Brezplačni muzeji: British museum, Tate gallery, National gallery, Science & Natural History museum, Victoria & Albert Museum, Museum of London, National Maritime museum.


Obvezna doplačila:
- manj kot 35 in najmanj 25 potnikov 30 €.
Popusti:
- otroci 2-12 let v sobi z dvema odraslima osebama 10 %.


BUDEN BOJAN S.P. LOKA TURIST
KAPUCINSKI TRG 7
4220 ŠKOFJA LOKA

SI88935710
02024-0255365263 Ljubljanska banka