Lokaturist

Lokaturist od leta 1995

Raca.si Patka.hr Timko.si Masai.si Maliskrati.si

Članki

BLOG BUDEN.SI
Avtor:Gregor Buden
Datum objave: 21.10.2010

Kontakt

tel.: 041 781 800
od ponedeljka do petka
od 9. do 18. ure

elektronska pošta
Poslovalnica Škofja Loka
Kapucinski trg 7
041 781 800
Poslovalnica Radovljica
Gorenjska c. 1
031 641 481


Famagusta - Kaya Artemis

Opis

Lokacija:
novo razvijajoče se turistično območje – Bafra, 41 km do Famaguste, 64 km do letališča.

Plaža:
hotelski kompleks je povezan z eno najlepših peščenih plaž Severnega Cipra. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Bazen:

zunanji (1.250 m2), dva notranja (100 m2 in 300 m2) in dva otroška bazena (15 m2) z dvema toboganoma. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Od leta 2014 dalje tudi Aqua park s sedmimi tobogani.

Klimatizirano:
hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

Internet:
brezplačna brezžična povezava je na volju v recepciji hotela. V sobah glavne zgradbe je mogoča ob doplačilu, v bungalovih pa internetne povezave ni.

Ostalo:
hotel, ki je bil v celoti prenovljen v zimi 2014/2015, sodi v priznano turško hotelsko verigo Kaya (skupno 11 hotelov). Gre za največji hotelski kompleks na otoku, ki je poleg glavne zgradbe, ki ima obliko templja posvečenega grški boginji Artemidi, sestavljen še iz več (12) manjših bungalovov. Kompleks ponuja recepcijo, glavno samopostrežno restavracijo, dve a la carte restavraciji (Thalia-ribja in Sirius, obe ob predhodni rezervaciji in doplačilu), tri bare (Sparta v lobbyju, Festa ob bazenu, Daphe na plaži, vsi ob doplačilu), wellness in spa center (dve savni, masaže, snežna soba, dva jacuzzija, solarij, dve turški kopeli, vitamin bar), dve tenis igrišči, odbojko na plaži, namizni tenis, kanu, gimnastiko, jutranjo gimnastiko, step aerobiko, vodne športe (nekateri ob doplačilu), velik amfiteater za potrebe dnevne in večerne animacije (sprejme do 1.200 gostov), največji kongresni center na Severnem Cipru, 3.600 m2 velik casino v stilu Las Vegasa, otroški mini club in mini disko.

Opombe:

nekatere hotelske storitve zahtevajo doplačilo oziroma depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. V ponudbi namestitvene enote v bungalovih kakor tudi v glavni zgradbi, kategorizacija je enaka. Alkoholne pijače se strežejo le gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Ob doplačilu na voljo uvožene pijače, pijača v steklenicah, nekateri vodni športi in storitve, ki ne sodijo v storitev all inclusive light (spa center, ...).

Opis sob:
skupno 734 sob, od tega 158 v glavni zgradbi in 576 v enotah ločeno od nje. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 bungalovi in glavna zgradba (cca 30 m2) = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč.

Naša ocena: 5*

HolidayCheck:

4.7/6, 74 % priporočilo gostov.

Termini

Rezervacija ni obvezujoča dokler, ni vplačana akontacija.
storitev soba termin Št.dni cena
Cena vključuje:
- letalski prevoz Ljubljana – Ciper – Ljubljana,
- letališko in varnostno pristojbino v Sloveniji in na Cipru
- manjši obrok na letalu
- avtobusni prevoz z letališča do hotela in nazaj
- asistenco na letališčih
- 7 x ultra all inclusive
- turistično takso
- osnovno nezgodno zavarovanje
- slovenskega predstavnika (informativne ure tedensko)
Popusti:
- Popust za infante do 2 let 100%
- Otrok od 2. do 12. leta ima pavšalno ceno za katero nas prosimo kontaktirajte.
Cena je odvisna od izbranega termina.
- Odrasla oseba na dodatnem ležišču 5%
Opomba:
- tehnični postanek v Turčiji na letališču Antalya


BUDEN BOJAN S.P. LOKA TURIST
KAPUCINSKI TRG 7
4220 ŠKOFJA LOKA

SI88935710
02024-0255365263 Ljubljanska banka