Lokaturist

Lokaturist od leta 1995

Raca.si Patka.hr Timko.si Masai.si Maliskrati.si

Članki

BLOG BUDEN.SI
Avtor:Gregor Buden
Datum objave: 21.10.2010

Kontakt

tel.: 041 781 800
od ponedeljka do petka
od 9. do 18. ure

elektronska pošta
Poslovalnica Škofja Loka
Kapucinski trg 7
041 781 800
Poslovalnica Radovljica
Gorenjska c. 1
031 641 481


Pogosta vprašanja

Prijazni nasveti za uporabnike
Ker smo subagentska agencija, ki se pretežno ukvarja s prodajo ponudb slovenskih in tujih organizatorjev (Kompas, Palma, Sonchek, Vard, Sun Holidays,…), včasih po telefonu žal ne moremo takoj ponuditi odgovora o prostih kapacitetah. Ker stremimo k temu, da vam čim hitreje posredujemo željene informacije, tudi Vas, uporabnike, naproščamo k razumevanju. Naproščamo Vas, da v kolikor imate kakršnokoli dodatno vprašanje nas prosimo kontaktirate na e-mail ali preko telefona. Na podlagi tega Vam v najkrajšem možnem času odgovorili na vaša vprašanja. V kolikor odgovora po telefonu ne dobite takoj bo naš operater vzel vašo telefonsko številko ali e-mail in Vas kontaktiral nazaj.

Kako poiščem PONUDBO?

Na levi strani spletne strani je stolpec, kjer imate prikazano razpredelnico ponudb. Izbirate lahko med potovanji, počitnicami, lastminute ponudbo, prilagojene ponudbe, mali škrati… v kolikor imate željo po individulani ponudbi kakršnegakoli turističnga aranžmaja nam o tem obvestite preko kontakta, pošljite povpraševanje in Vam bomo z veselje sestavili oziroma poslali primerno ponudbo.

Kako preverim CENO?

Primer iskanja počitnic v Tuniziji: izberete POČITNICE (prikaže se vam izbor ponudb v Evropi), izberete TUNIZIJO (prikažejo se vam različne destinacije v Tuniziji, kot naprimer: Djerba, Hammamet, Monastir, izberete željeni kraj (prikažejo se vam ponudbe oziroma hoteli katere ponujamo v kraju, kjer želite biti nastanjeni). Pri vsakem terminu imate že določeno ceno za 7.dnevni aranžma (07.07.09 - 03.08.09) pomeni, da od - do velja podana cena. Prosimo vas, da ste pozorni na obvezna doplačila saj so cene aranžmajev podane brez letaliških taks. Pri vsaki ponudb jih najdete spodaj pod podanimi termini. V kolikor gre za družinske počitnice in o ceni niste sigurni (otroci do 14.leta) oziroma cena ni določena nas prosimo kontaktirajte preko e-maila ali po telefonu in Vam bomo z veseljem odgovorili.

Kaj pomeni REZERVACIJA?

V obrazcu izpolnite vsa polja ter označite, če želite pri aranžmaju vključiti tudi zavarovanje v primeru odpovedi (kar znaša 5 % končne cene) ter zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki ga delamo preko zavarovalnice Vzajemna ali Coris. (ceniki Vzajemne)Ko prejmemo vaš izpolnjen obrazec v naš sistem, še enkrat preverimo proste kapacitete, naredimo obračun in vam po elektronski pošti pošljemo zahtevek za akontacijo, kjer je razviden točen znesek za akontacijo, naslov, številka transakcijskega računa… Rezervacija je fiksno potrjena, ko je plačana akontacija, ki znaša 30 % končne cene, zato priporočamo hitro plačilo, saj vam za izbrani aranžma ne moremo držati mest. V primeru prepoznega plačila, če je medtem prišlo do popolne zasedbe mest, denar v celoti vrnemo – najprej izdamo dobropis, ki Vam ga v dveh izvodih pošljemo po pošti, nakar nam enega podpisanega in izpolnjenega vrnete (po prejemu dobropisa denar nakažemo na transakcijski račun).

Kaj pomeni FIKSNA REZERVACIJA?

Po plačilu akontacije je rezervacija fiksno potrjena, če je bilo plačilo izvedeno pravočasno. Z našim potrdilom začnejo teči storno stroški. V naslednjih dneh po klasični pošti prejmete tudi račun.
BUDEN BOJAN S.P. LOKA TURIST
KAPUCINSKI TRG 7
4220 ŠKOFJA LOKA

SI88935710
02024-0255365263 Ljubljanska banka